Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jad i bijeda Redsa

Lovren završio na klupi, ali kritike ne prestaju: Evo tko je dobio po nosu!

Nakon još jedne razočaravajuće predstave Liverpoola, koji je u dvoboju petog kola B skupine Lige prvaka odigrao 2-2 protiv Ludogoreca u Sofiji, britanski mediji se pitaju: "Ima li Liverpool barem jednog kvalitetnog braniča".

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovoga puta hrvatski reprezentativac Dejan Lovren pošteđen je kritika jer je utakmicu pratio s klupe za pričuve. Međutim, po 'nosu' su dobili vratar Simon Mignolet, te četvorka iz posljednje linije Glen Johnson, Martin Škrtel, Kolo Toure i Javi Manquillo, te Alberto Moreno koji je kasnije ušao u igru. Posebno su kritizirani Moreno, Toure i Moreno koji su izravni krivci za oba gola bugarskog sastava.

"Mignolet nije vratar za Liverpool. Već odavno ga je trebalo maknuti iz momčadi. Mignolet je postao jedan od najvećih problema u klubu," bio je oštar bivši kapetan 'redsa' Jamie Carragher.

"Lovren je zbog loših igara završio na klupi. Sada bi i Mignolet trebao na odmor," dodao je Carragher.

S njim se složio i legendarni vratar Liverpoola Bruce Grobbelaar koji je belgijskog vratara usporedio s Drakulom.

"Mignolet je gori od Drakule. Drakupa ponekad napusti svoj sanduk, dok Mignolet cijelo vrijeme ostaje ukopan na crti.

Razočaranje igrom obrane nije skrivao niti menadžer 'Redsa' Brendan Rodgers.

"Razočaran sam i ljut zbog brojnih pogrešaka koje smo ponovo pokazali. Nakon lošeg otvaranja utakmice okrenuli smo rezultat, no potom su ponovo uslijedile pogreške. Teren je bio užasan, no to ne opravdava moje igrače," kazao je Rodgers.

Menadžer aktualnog engleskog doprvaka u ovom trenutku uz Mignoleta na raspolaganju ima još dva vratara, Australca Brada Jonesa, te Velšanina Dannyja Warda.

Liverpool se trenutačno nalazi na trećem mjestu skupine B sa četiri boda, koliko ima i posljednji Ludogorec. Basel na drugom mjestu ima dva boda više, dok je Real nedostižan sa 15 bodova. U zadnjem kolu Liverpool će na Anfieldu loviti pobjedu protiv Basela za prolaz u osminu finala.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider