Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opet je na udaru

Lovren se obratio navijačima Liverpoola nakon novih kritika

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren oglasio se nakon što je njegova velika pogreška obilježila poraz Liverpoola od West Hama (0-3).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dejan Lovren je u 29. minuti 'poklonio' gostima drugi pogodak nakon čega se 'Redsi' više nisu uspjeli vratiti. West Ham, za čijem kormilom sjedi Slaven Bilić, do kraja utakmice je zabio i treći pogodak. Lovren se nakon utakmice našao pod 'teškom paljbom'. Bijesni fanovi su ga putem društvenih mreža zasipali uvredama, a neke su bile i neukusne.

Hrvatski stoper je dva dana šutio, a u ponedjeljak se obratio javnosti preko službene stranice Liverpoola.

"Ja sam prvi koji je bio razočaran svojom igrom. Poslije gola sam se želio sakriti ispod stola, Pogreške se događaju, ali ne mislim da će ovo uzdrmati mene i momčad," kazao je Lovren dodavši: "U takvim trenucima moraš dignuti glavu i nastaviti dalje."

Lovren je poručio kako cijelu ovu situaciju treba što prije zaboraviti i okrenuti se budućnosti.

"Moramo ovo što prije zaboraviti. Moramo vjerovati kako će biti bolje zbog naših navijača. Moramo skupiti glave i napornim radom krenuti naprijed. Znam da će biti bolje."

Lovrenu sada slijede reprezentativne obveze i ogledi protiv Azerbajdžana i Norveške. Englesko prvenstvo se nstavlja 12. rujna kada Liverpool očekuje gostovanje kod Manchester Uniteda. Nakon četiri kola Liverpool se nalazi na sedmom mjestu sa sedam bodova, pet manje od lidera Manchester Cityja.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider