Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
opet u momčadi

Lovren o proživljenoj drami: 'Zbog svega nisam mogao spavati'

Dejan Lovren nakratko je opet bio izložen velikim kritikama, ali pobjeda protiv Cityja sve je izliječila.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Liverpool ne posustaje u prvenstvu. Zadnju su utakmicu izgubili još samo prije dva i pol mjeseca na Old Traffordu i već su peti na ljestvici. Mnogi su pomislili kako će luda serija stati na Anfieldu protiv Manchester Cityja, ali sjajna igra momčadi Brendana Rodgersa oplođena je važnom pobjedom protiv prošlosezonskog rivala za naslov prvaka.

Samo nekoliko dana ranije Liverpool je ispao u Europa ligi protiv Bešiktaša nakon 11-eraca. Kao u nekom hororu, baš je Dejan Lovren promašio taj ključni udarac s bijele točke. A taman je upao u Rodgersovu trojicu u obrani nakon ozljede Sakhoa….

Srećom, stigla je ta pobjeda protiv Cityja…

''Bila je to velika pobjeda, pogotovo kada uzmemo u obzir 120 minuta igre u Istanbulu. Oba pogotka bila su perfektna, ne znam koji je bio ljepši'', rekao je Lovren za Liverpool TV.

Sada se naravno lakše sjetiti i događaja iz 16-ine finala Europske lige…

''Bio sam najtužnija osoba u svijetu nogometa. Nisam spavao zbog promašaja. Ali, život ide dalje. To je život, radite greške. Nema smisla gledati unazad, uvijek gledam naprijed'', poručio je hrvatski branič i najavio pohod na mjesto u Ligi prvaka.

''Blizu smo, ali ovako trebamo nastaviti do kraja sezone. Imamo samopouzdanja i sve ovisi o nama.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider