Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Nije isto kao u Lyonu'

Lovren nakon dvije godine u Ligi prvaka: Idemo hrabro i na pobjedu!

Liverpool će nakon nekoliko godina pauze ponovno zaigrati u Ligi prvaka, a prvi protivnik bit će im bugarski Ludogorec.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmicu je najavio hrvatski reprezentativac Dejan Lovren: "Jedva čekam da počne Liga prvaka. Odigrao sam 21 utakmicu u LP-u i znam što očekivati, iako nisam igrao posljednje dvije godine. No, nije isto igrati s Lyonom i s Liverpoolom, koji je puno veći klub. Najvažnije je da sutra odigramo hrabro i idemo na pobjedu, to bi nam olakšalo nastavak natjecanja. Moramo igrati svoju igru i ne obazirati se puno na protivnika", rekao je Lovren.

U skupinu s Redsima, osim već spomenutog Ludogoreca, su Real i Basel: "Skupina nije lagana, ali ju možemo proći, to je najbitnije. A onda ćemo vidjeti, sve je moguće", uvjeren je Lovren.

Liverpool nije baš najbolje startao u sezonu, ima šest bodova iz četiri utakmice, a li najviše boli subotnji poraz od Aston Ville kod kuće.

"Imali smo teške utakmice, ali nisam zabrinut. Vjerujem u ovu momčad, moramo se popraviti obrambeno, ali još se uigravamo. Sve će ubrzo sjesti na svoje mjesto. Moje igre? Imam 25 godina i trebam napredovati u svakoj utakmici, igrački i ljudski. Dajem sve od sebe, a s vremenom će se to isplatiti. Imam samopouzdanja. A dobro je to što imamo puno utakmica ove sezone pa ćemo se brže uigrati i svi ćemo napredovati."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider