Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zatražio transfer

Lovren definitivno odlazi: Živjet će u Londonu ili Liverpoolu!

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren želi ovoga ljeta napustiti Southampton. Očekuje se da neće s tim klubom krenuti u pripreme za novu sezonu, piše Daily Echo…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izvori bliski Dejanu Lovrenu potvrdili su da srednji branič ne planira nastaviti karijeru u Southamptonu, piše list. Već je predao zahtjev za transfer. U klubu ga očekuju kasnije ovoga mjeseca. Budući da je nastupao na Svjetskom prvenstvu, trebao bi se priključiti momčadi kasnije od većine suigrača.

Liverpool želi potpisati Lovrena. Navodno je već dva puta pokušao realizirati njegov transfer. Hrvatski nogometaš, koji je povezan i s prelaskom u Tottenham, vjerovao je da će moći napustiti klub ukoliko neki klub ponudi određenu svotu za njegov transfer.

Daily Echo nagađa da je u pitanju iznos od oko 20 milijuna funti. Koji god iznos bio u pitanju, Liverpool je navodno bio spreman platiti ga, ali je uprava Southamptona odbila ponudu, ukazujući na četverogodišnji ugovor koji je potpisala s Lovrenom prošlog ljeta, kada ga je dovela iz Lyona u transferu vrijednom 8 i po milijuna funti.

Daily Echo saznaje kako je Lovren rekao da je frustriran, jer se projekt kluba s kojim je bio upoznat prošlog ljeta ''potpuno promijenio''. Njegova ambicija je igrati u Ligi prvaka, ali ne osjeća da bi sa Southamptonom to više bilo moguće.(TS)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider