Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Samo 300 gledatelja

Lokomotiva ih pregazila: Ćirin Zadar s pet komada zakucan za dno!

Nogometaši Lokomotive slavili su s 5:2 na gostovanju u Zadru i tako stigli do sedme ovosezonske pobjede, a Zadrani su doživjeli 12. poraz te se i dalje nalaze na dnu prvoligaške ljestvice.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica na stadionu Stanovi igrana je pred 300 gledatelja, na kišom natopljenom, blatnjavom terenu, a sudio je Domagoj Vučkov iz Rijeke.

Unatoč teškim uvjetima za igru, dvoboj je bio vrlo uzbudljiv i jedan od najefikasnijih u jesenskom dijelu Prve HNL. Na žalost domaćih navijača Zadar je doživio treći uzastopni poraz, a ukupno već 12. ove sezone, iako je momčad Ćire Blaževića povela u 5. minuti pogotkom Solomona.

No, već samo dvije minute poslije izjednačio je Prenga. U 11. minuti vodstvo gostima svojim je prvim pogotkom donio Domagoj Pavičić. Domaći su u 19. minuti došli do izjednačenja iz kaznenog udarca. Precizan izvođač s 11 metara bio je Jurica Buljat. Na odmor se ipak otišlo vodstvom gostiju, za što su zasluge pripale strijelcu Janu Doležalu.

Lokomotiva je bolja bila i u sadržajnom drugom poluvremenu u kojem smo na novi pogodak čekali do 77. minute, kad je najbolji strijelac Lokomotive Domagoj Pavičić postigao svoj osmi prvenstveni pogodak iskoristivši najstrožu kaznu. Za konačnih 5:2, u prvoj minuti sučevog vremena, zasluge pripadaju Jerku Leki koji je uputio udarac i obrambenog igrača Zadra koji je glavom promijenio smjer lopti i prevario svog vratara Matkovića.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider