Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Službeno, najveća pi...'

Navijač Liverpoola napravio ono što se NE RADI. I sad mu se svi rugaju

Liverpool je prošao dalje u Europa ligi, na veliku radost svojih navijača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U jednoj od najvećih utakmica u europskim natjecanjima u posljednjih nekoliko godina Liverpool je izveo grandiozni preokret poslije kojeg je Anfield proključao.

Kod jednog navijača Redsa emocije su bile pomiješane.

Kad je u 57. minuti Marco Reus zabio i Borussia Dortmund povela 3:1, Liverpoolu su trebala tri gola u preostalih nešto više od pola sata kako bi prošao dalje.

Navijač Liverpoola Spencer Evans u tom je trenutku - otišao sa stadiona. Nije vjerovao da njegov klub može izvesti preokret i vrlo brzo se zbog toga silno pokajao.

Liverpool je uspio, Coutinho je smanjio, Sakho izjednačio, a Dejan Lovren potpisao konačni preokret za ludo slavlje.

'Osjećam se fizički bolesno'

"Ja sam službeno najveća pi... u Velikoj Britaniji. Ne znam što mi je bilo u glavi i kod 1:3 sam otišao. Osjećam se fizički bolesno", napisao je Evans na svom Twitteru nakon čega su vrlo brzo krenula propitkivanja i naslađivanja.

Evans je bio svjestan kako je napravio nešto što se naprosto ne radi. Pravi navijači ostaju uz voljeni klub ma u kako nezgodnoj situaciji se nalazio.

"Šokiran sam. Pretplatnik sam i nikad prije nisam ranije otišao doma. Znam da je to sramotno, ovo je jedna od stvari za kojima ću najviše u životu žaliti", zaključio je Evans.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider