Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Klopp donio odluku

VIDEO Liverpool ide po naslov prvaka: Ovo su tri zimska pojačanja za rušenje Chelseaja

Juergen Klopp namjerava dovesti pojačanja u zimskom prijelaznom roku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U lovu na Chelsea i prvi naslov prvaka Engleske od 1990. Liverpool će se najvjerojatnije pojačati u zimskom prijelaznom, pišu engleski mediji.
U svrhu klupska vrhuška odobrila je Juergenu Kloppu 40 milijuna funti, koje bi njemački menadžer mogao potrošiti na tri igrača.

Na meti Liverpoola mlada je zvijezda Borussije Dortmund Christian Pulisic, iranski napadač Rostova Sardar Azmoun i krilo moskovskog Spartaka Quincy Promes. Teško da Liverpool svu trojicu može dobiti za spomenuti iznos, ali dvojicu od te trojice zacijelo bi mogao kupiti.

Klopp se isprva opirao ideji kupovine novih igrača u zimskom prijelaznom roku, no čini se da je u međuvremenu promijenio mišljenje.

Na to ga je vjerojatno natjerala ozljeda Dannyja Ingsa te činjenica da u siječnju neće imati na raspolaganju senegalskog reprezentativca Sadio Manea, koji će biti odsutan zbog Afričkog kupa nacija.

Mane je ovog ljeta stigao iz Southamptona te se pokazao kao istinsko pojačanje. Štoviše, Senegalac je prema istraživanju The Timesa najbolje ovoljetno pojačanje u Premierligi.

Liverpool je upisao tri uzastopne pobjede u Premierligi i trenutačno je drugi na ljestvici iza vodećeg Chelseaja koji mu bježi šest bodova. Večeras je na rasporedu možda i ključno kolo sezone.

Liverpool na Anfieldu dočekuje trećeplasirani Manchester City, dok Chelsea ima puno lakšeg suparnika Stoke City. Ishod ove dvije utakmice mogao bi značajno utjecati na utrku za prvaka, ali i na događanja u zimskom prijelaznom roku.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider