Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čudo od djeteta

Velika bitka Liverpoola i giganata Premierlige oko mlade zvijezde Barcelone!

Liverpool je navodno zainteresiran za dovođenje mlade zvijezde Barcelone Sergija Gomeza, ali još nekoliko premierligaških klubova pokazalo je zanimanje za njega...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

15-godišnji Gomez treba čekati još jednu godinu prije nego što može potpisati profesionalni ugovor s Barcelonom, ali velik interes iz inozemstva mogao bi ga natjerati na odlazak puno prije od očekivanog.

Liverpool, Manchester United, Manchester City i Chelsea navodno su svi u redu za Gomeza, koji pokazuje ogroman potencijal za ofenzivnog veznjaka u svojim godinama. Redsi su mu navodno spremni ponuditi 'bianco' ček kako bi ga oteli Barceloni prije potpisivanja bilo kakvog ugovora.

Barcelona se nada kako će mladi nogometaš ostati do svog 16. rođendana, ali mora voditi računa i o drugima. Katalonci očekuju da jednog dana zaigra za njihovu prvu momčad, a možda postati i još jedna legenda Camp Noua.

Liverpool, u međuvremenu, može Gomezu ponuditi puno veću plaću i vjerojatno bolju i bržu priliku da postane standardni član prvih 11. Da ne pričamo o reflektorima Premierlige. No, u prošlosti su se znali događati slični primjeri. Cesc Fabregas i Hector Bellerin su napustili La Masiju kako bi se kao mladi igrači etablirali u Engleskoj. Ni s Piqueom nije bila puno drugačija priča.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider