Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
bravo danijel

VIDEO Subašić zaustavio Ibru i Cavanija, Monaco skinuo PSG

Monaco je postao prva momčad koja je ove sezone slavila na Parku Prinčeva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Monaca svladali su PSG s 2-0 u posljednjoj utakmici 31. kola francuskog prvenstva odigranoj u nedjelju na pariškom Parku prinčeva i učvrstili se na drugom mjestu ljestvice.

Prvi vratar Monaca i hrvatske reprezentacije Danijel Subašić imao je nekoliko zapaženih intervencije prije nego što je goste u vodstvo doveo Brazilac Vagner Love u 65. minuti. Samo tri minute poslije vodstvo Monaca udvostručio je drugi Brazilac Fabinho efektno realiziranim kaznenim udarcem.

Opušteni igrači PSG-a, koji su još u prošlom kolu osigurali naslov prvaka, nisu u derbiju pokazali igru kakvom su već osam kola prije završetka prvenstva stvorili nedostižnu prednost. Monaco je imao snažniji motiv i ovom pobjedom stvorio zalihu od pet bodova u odnosu na trećeplasiranu Nicu. Za vodećim PSG-om i nakon današnje pobjede Monaco zaostaje 22 boda.

Recimo i da PSG po prvi put nakon 2010. godine nije postigao pogodak na svom Parku Prinčeva u dvoboju domaćeg prvenstva. Ponajveće zasluge za to idu upravo 'jedinici' naše reprezentacije Subašiću.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider