Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Roma strepila do kraja

Rakitić asistirao Messiju za pogodak, Mourinho izbacio bivši klub

Nogometaši Arsenala, Rome, Genta, Dinama Kijev i Chelsea kompletirali su listu putnika u osminu finala Lige prvaka nakon utakmica zadnjega kola u srijedu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najnapetije je bilo u skupini E gdje su Roma, BATE Borisov i Bayer Leverkusen igrali za mjesto iza Barcelone. Roma na svom Olimpicu nije uspjela pobijediti BATE Borisov, utakmica je završila bez pogodaka, ali su Rimljani prošli jer Bayer u Leverkusenu nije uspio pobijediti okrnjenu Barcelonu (1-1).

Golove s utakmice Bayera i barcelone možete vidjeti OVDJE.

Bayern pobijedio Dinamo: Eduardo zaustavio sve osim Lewandowskog

Gent senzacija Lige prvaka, čudesni povratak Arsenala!

Katalonci su u Njemačku došli bez Neymara i s Luisom Suarezom na klupi, no ipak su poveli u 20. minuti kada je Leo Messi u pogodak pretvorio asistenciju našeg Ivan Rakitića. Bayer je izjednačio samo tri minute kasnije pogotkom Hernandeza, no Nijemci unatoč velikom broju prilika i udaraca nisu mogli do pobjede.

Barca je prva s 14 bodova, Roma i Bayer imaju po šest, no Talijani su bolji međusobno, a bjeloruski BATE je na 5 bodova, te su čak imali priliku da pobjedom u Rimu prođu u osminu finala.

U skupini G Chelsea je lakom pobjedom protiv Porta (2-0) na Stamford Bridgeu izbacili Portugalce iz osmine finala, jer je u drugoj utakmici Dinamo u Kijevu slavio s 1-0 protiv izraelskog Maccabija. Chelsea nije briljirao, pobijedili su autogolom Marcana i pogotkom Williana, ali su osvojili prvo mjesto u grupi pa Jose Mourinho može odahnuti.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider