Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
City u finalu Liga kupa

Juve razbio Inter i stigao na korak od finala Kupa, Cityju drama s Evertonom

Nogometaši Juventusa na pragu su plasmana u finale Talijanskog kupa nakon što su u prvoj utakmici u Torinu slavili protiv Intera s 3-0...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Juve je s lakoćom dobio Inter pogocima Alvara Morate (36pen, 63) i Paula Dybale (83), dok je 70. minuti isključen branič Intera Josiel Murillo. Marijo Mandžukić je za Juventus igrao do 77. minute, Marcelo Brozović je ušao u igru za Inter u 66. minuti, dok Ivan Perišić nije bio u sastavu.


Juventus 3 - 0 Inter All Goals & Highlights 27... by tony-hoksa

Uzvrat se igra 2. ožujka u Milanu. U drugom polufinalu Milan je u utorak s 1-0 pobijedio u gostima trećeligaša Alessandriju.

Nogometaši Manchester Citya izborili su finale engleskog Liga kupa pobijedivši u uzvratu na svom stadionu Everton s 3-1, te su nadoknadili poraz 1-2 iz prve utakmice u Liverpoolu.

Everton je na Ettihadu prvi došao do vodstva golom Rossa Barkleya u 18. minuti, no City je uspio preokrenuti. Na 1-1 je poravnao Fernandinho (20), a prolaz su osigurali Kevin de Bruyne (70) i Sergio Agüerro (77). City će 28. veljače u velikom finalu na Wembleyu igrati protiv Liverpoola, koji je utaorak tek nakon izvođenja kaznenih udaraca prošao Stoke City.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider