Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Velšaninu prekipjelo

Zakuhalo u svlačionici Reala: Žestok obračun Ronalda i Balea

Katalonski Sport donosi bombastičnu priču o navodnom sukobu zvijezda Real Madrida Cristiana Ronalda i Garetha Balea nakon utakmice s Atleticom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema informacijama Sporta, suigrači su morali razdvajati Ronalda i Balea u svlačionici da se ne potuku. Činjenica jest kako se i na otvorenoj sceni moglo zamijetiti da su Portugalac i Velšanin u zategnutim odnosima.

Real nudi Modrića + 65 milijuna eura: Evo koga Madrižani žarko žele!

Predsjednik Reala ljutit kao ris na Ronalda i društvo: Prave me budalom!

Na nedavnoj utakmici s Espanyolom kamere su uhvatile Ronalda kada je Balea nazvao „kur….. sinom“ nakon što mu nije dodao loptu u gol-šansi.

Ronaldo zamjera Baleu da je previše sebičan i da misli samo na sebe, a Velšaninu je navodno već pun kufer egoističnog Portugalca koji kod drugih vidi trun u oku a kod sebe ne primjećuje ni deblo.
Bale je dugo šutio i trpio, no prema informacijama Sporta u zadnje vrijeme odlučno odgovara Ronaldu. Navodno mu je i nakon ispadanja od Atletica odbrusio kada mu je Ronaldo nešto spočitnuo nakon utakmice. Sport tvrdi da ima informaciju iz redova Reala kako je došlo do žestoke prepirke koja je zamalo završila fizičkim obračunom, koji su pravovremenom reakcijom spriječili njihovi suigrači.

Na cijelu priču se nadovezala i navodna ljutita reakcija predsjednika Real Madrida u svečanoj loži. Perez je nakon gola Fernanda Torresa zagrmio: „Oni me prave budalom!“

Da je u redovima Reala zavladala nervoza nakon lošijeg ulaska u godinu, govori i podatak kako je Carlo Ancelotti nakon utakmice održao 15 minutni govor igračima. Upozorio ih je da moraju podignuti formu i početi pobjeđivati.

Uvijek je frka na Bernabeuu kada Real gubi. Još uvijek nije drama, ali čini se da nije ni daleko od toga. Još jedan negativan rezultat i situacija bi se mogla opasno zakuhati.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider