Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navijači dodaju gas

Kreće projekt 'Za sva vrimena': Tudor i Pletikosa potpisuju knjigu

Sve je spremno za novi veliki projekt Hajdukovih navijača koji žele kupiti svoj klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Udruga Naš Hajduk ovog utorka 13. lipnja u Splitu s početkom u 19:11 organizira premijerno predstavljanje nastavka projekta otkupa dionica Hajduka, pod nazivom 'Za sva vrimena!'.

Fakultet elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje (FESB) bit će mjesto na kojem će se predstaviti projekt članovima i donatorima u prošloj, superuspješnoj akciji iz protekle jeseni.

"Želja nam je prezentirati nastavak projekta upravo onima zahvaljujući kojima je naša prva akcija 'Ili jesmo ili nismo' bila uspješna i onima zbog kojih sigurno možemo reći da jesmo", objasnio je projekt menadžer Tomislav Mikulić, naglašavajući kako ovaj događaj neće biti samo prezentacije detalja projekta, nego i prva prilika za preuzimanje vrijednih zahvala donatorima koji se uključe u projekt na licu mjesta.

Ekskluzivna zahvala je i monografija dresova 'Bili dres u boji' koja je u četvrtak predstavljena na Poljudu, a koju će na FESB-u potpisivati bivši hajdukovci Igor Tudor i Stipe Pletikosa čiji se dresovi nalaze u monografiji.

"Prvi put imati ćemo priliku čuti i dijelove iz operete 'Kraljica lopte' koja će biti izvedena na Poljudu 30. lipnja", najavio je Mikulić neka od iznenađenja koja očekuju sve koji dođu na FESB.

Dolazak se može prijaviti slanjem imena i prezimena na e-mail: zasvavrimena@nashajduk.hr, SMS-om na broj +385 98 123 0007 ili na Facebook stranici Udruge Naš Hajduk.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider