Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
NIšta od Kranjčevićeve

Kreće HNL: Premještena utakmica Lokomotiva - Hajduk

Zagrebačka policija donijela je odluku iz sigurnosnih razloga.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmica 1. kola Hrvatski Telekom Prve lige između nogometaša Lokomotive i Hajduka, koja je trebala biti odigrana u nedjelju 16. srpnja, s početkom u 19:00 na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, premještena je na stadion Maksimir iz sigurnosnih razloga, stoji u službenom priopćenju službe za odnose s javnošću NK Lokomotive.

"Razlog za promjenu stadiona za odigravanje utakmice zabrana od strane PU Zagrebačke iz sigurnosnih razloga, zbog građevinskih radova u Kranjčevićevoj ulici", navodi se u priopćenju.

Iz Lokomotive napominju kako će za utakmicu vrijediti sve već do sada kupljene ulaznice, a oni koji ih još nisu kupili to će moći učiniti na dan dvoboja od 17:00 na stadionu Maksimir.

Ovo bi trebala biti jedina utakmica koju će Lokomotiva kao domaćin odigrati na stadionu Maksimir, a sve ostale dvoboje Lokosi će odigrati na stadionu u Kranjčevićevoj ulici, gdje bi do njihove sljedeće utakmice, u 3. kolu protiv Rudeša, koja je na rasporedu 29. srpnja, radovi trebali biti dovršeni.

Ovogodišnje natjecanje u Hrvatski Telekom Prvoj ligi otvorit će nogometaši Intera i Cibalije u petak, 14. srpnja (20 sati), na stadionu u Zaprešiću. U subotu su na rasporedu dvoboji Dinama i Istre 1961 (19 sati, Maksimir) te Rijeke i Slaven Belupa (21 sat, stadion HNK Rijeka), dok će u nedjelju igrati Lokomotiva - Hajduk (19 sati, Maksimir) te Osijek - Rudeš (21 sat, Gradski vrt).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider