Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bit će pojačanje

Kranjčar se vratio kući: 'Niko se odrekao trećine plaće da bi bio s nama'

Niko Kranjčar u posljednjim je satima ljetnog prijelaznog roka dogovorio prelazak u Queens Park Rangerse...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Niko je prošle sezone igrao u QPR gdje je bio na jednogodišnjoj posudbi iz kijevskog Dinama, a zanimljivo da se i ovaj put radi o posudbi.

''Sjajan je osjećaj vratiti se, ovdje se osjećam kao kod kuće. Imam posebne osjećaje prema ovom klubu i navijačima koji su prošle sezone bili fantastični. S njima sam imao odličan odnos, a nadam se da će biti još i bolji'', rekao je Kranjčar.

Niko je s QPR-om izborio ulazak u Premierligu.

''Imam još toga za dokazati, sebi i navijačima. Premierliga je fizički zahtjevnije natjecanje nego prije, ali se veselim. Ne sumnjam da će ovaj klub biti u prvoj ligi još dugo vremena.'

Zanimljivo da se Niko odrekao trećine plaće kako bi napustio Ukrajinu i ponovo igrao u Engleskoj.

''Niko se odrekao 33 posto plaće samo da igra s nama. Doveli smo i Sandra iz Tottenhama, a željeli smo i Jermainea Defoea, no nismo uspjeli'', rekao je menadžer Harry Redknapp.

Niko je i proteklu sezonu proveo u QPR-u gdje je bio na posudbi iz kijevskog Dinama i pomogao momčadi da se vrati u prvi razred engleskog nogometa. Redknapp jako dobro poznaje njegove mogućnosti budući da ga je trenirao i u Portsmouthu i Tottenhamu.

QPR je zabio samo jedan gol u prva tri kola.

QPR nakon tri kola u Premierligi ima samo tri boda u tri utakmice i jasno je da ga čeka grčevita borba za ostanak. Stoga je Harry Redknapp u posljednjim satima prijelaznog roka pokušao zgotoviti i transfer svog bivšeg igrača iz Portsmoutha Lasagne Diarre iz moskovskog Lokomotiva, no posao s Rusima je propao. Najveća zvijezda QPR-a svakako je 35-godišnji stoper Rio Ferdinand. (Agencija VLM)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider