Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gdje će Krama?

Kramarićev agent otkrio koji su planovi Leicestera za Hrvata

Andrej Kramarić ima pomiješane osjećaje ove sezone…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dok njegov Leicester City s Arsenalom dijeli prvo mjesto na ljestvici Premierlige, Andrej Kramarić priliku uglavnom čeka na – tribini. I klupa je pravi poklon Claudija Ranierija, a kad ga ubaci u utakmicu, kao u porazu od Liverpoola, onda je to pravo malo čudo.

Zbog svega toga Kramarić jednostavno mora tražiti izlaz iz ove situacije odnosno odlazak u novi klub. Inače bi cijenu mogao platiti neodlaskom na Europsko prvenstvo, ako izbornik Čačić ostane pri tvrdnje da neće zvati one koji ne igraju u svojim klubovima.

Bivši napadač Rijeke i Dinama zato je ove zime tražena roba na nogometnom tržištu. Krama bi otišao na posudbu, a mogućim detaljima je za TuttoMercatoWeb progovorio nekadašnji direktor NK Zagreba Vincenzo Cavaliere koji je predstavljen kao Kramarićev menadžer.

''Tu bi se radilo o posudbi s prvom prvootkupa. Leicester ga je platio 11 milijuna i ne želi izgubiti. Odšteta bi mogla iznositi između šest i deset milijuna. Jasno je da Leicester ne može tražiti isti iznos koji je dobio za njega'', rekao je Cavaliere.

Cavaliere kaže da Kramarića žele u Njemačkoj, Engleskoj i Španjolskoj, a zainteresiran je i Torino.

''Razgovaramo s nekoliko klubova. No, prije svega moramo raščistiti situaciju s Leicesterom, prvenstveno u financijskom smislu'', rekao je Cavaliere.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider