Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Borussia melje

VIDEO Kramarić zabio prvi pogodak ove sezone, odličan start Kovača

Andrej Kramarić postigao je svoj prvi pogodak u novoj sezoni njemačkog prvenstva.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kramarić je zabio prvi ovosezonski pogodak u Bundesligi, ali je njegov Hoffenheim i četvrti put remizirao, odigravši 1-1 na gostovanju kod Darmstadta, dok je Eintracht pod vodstvom Nike Kovača slavio i treći put ove sezone pobijedivši domaći Ingolstadt s 2-0.

Hrvatski reprezentativac Andrej Kramarić preciznim je udarcem s ruba kaznenog prostora u 46. minuti doveo Hoffenheim u vodstvo na gostovanju kod Darmstadta. Gostujuća momčad je sve do druge minute sudačke nadoknade držala minimalno vodstvo, ali je tada Ukrajinac Olijnyk postigao izjednaćujući pogodak i spriječio Hoffenheim da dođe do prve pobjede u novoj sezoni.

Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač odlično je startao u novoj sezoni, nakon što je prošle s Eintrachtom jedva zadržao prvoligaški status. Abraham (45+2) i Oczipka (50) donijeli su pobjedu momčadi iz Frankfurta na gostovanju u Ingolstadtu. Jedina loša vijest je ozljeda Ante Rebića koji je počeo utakmicu, ali već u 13. minuti morao napustiti teren.

U malom derbiju Borussia Dortmund projurila je Wolfsburgom i slavila s uvjerljivih 5-1. Guerreiro je otvorio golijadu u 4. minuti, Aubameyang je dvaput bio strijelac (16, 62), a precizni su još bili Dembele (58) i Piszczek (73). Jedini pogodak za 'vukove' postigao je Didavi (53).

Tako je Borussia privremeno zasjela na vrh ljestvice, gurnuvši Bayern na drugo mjesto zbog više postignutih pogodaka, ali Bavarci će u srijedu odigrati utakmicu 4. kola, kad će ugostiti berlinsku Herthu, jedinu momčad koja ih je pratila stopostotnim učinkom u prva tri kola.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider