Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Borba za Ligu prvaka

Kramarić opet zabio, ali Hoffenheimu nije bilo dovoljno

Treće kolo zaredom hrvatski napadač je zabio u Bundesligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski napadač Andrej Kramarić nastavio je igrati u odličnoj formi, u 28. kolu Bundeslige ponovno je bio strijelac za Hoffenheim, koji je u subotu u gostima kod Hamburgera poražen sa 1:2.

Hamburger je poveo u golom Aarona Hunta u 25. minuti, a Kramarić je u 35. iz penala pogodio za 1:1. No, u 75. minuti Aaron Hunt svojim drugim pogotkom na utakmici donosi pobjedu HSV-u. Kramarić je u 80. minuti mogao donijeti remi Hoffenheimu, ali je njegov udarac zaustavio vratar domaćina.

To mu je bio četvrti prvenstveni gol u osam dana. U trijumfu protiv Herthe (3:1) zabio je dva gola, potom je bio strijelac za pobjedu 1:0 protiv Bayerna i sada je zabio protiv HSV-a. Kramarić je najkorisniji igrač Hoffenheima ove sezone sa 12 golova i 7 asistencija i bit će najzaslužniji za plasman u Ligu prvaka (ako Hoffenheim uspije ostati među vodeća tri sastava; četvrtoplasirani ide u kvalifikacije, u dio ždrijeba za neprvake).

Drugoplasirani Leipzig je u sudačkoj nadoknadi slavio protiv Bayer Leverkusena sa 1:0, a strijelac je bio Yussuf Poulsen (90+3). Stoper Tin Jedvaj odigrao je cijeli susret za Leverkusen.

Dan ranije Eintracht iz Frankfurta i Werder iz Bremena su odigrali 2:2. Gosti su u prvom poluvremenu stigli do prednosti od 2:0 preko Junuzovića (37) i Bartelsa (43), ali su domaći, koje vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač, u nastavku spasili bod golovima Gaćinovića (48) i Fabiana (73-11m).

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider