Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U derbiju začelja

Kramarić u samoj završnici asistirao u pobjedi protiv Kovačevog Eintrachta

U 29. kolu Bundeslige, u derbiju začelja, u subotu je Kramarićev Hoffenheim u gostima dobio Kovačev Eintracht iz Frankfurta s 2-0, a hrvatski napadač bio je asistent.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vodeći gol za Hoffenheim zabio je u 62. minuti Nadiem Amiri, koji je minutu ranije ušao u igru. Pobjedu gostiju potvrdio je Mark Uth u 89. minuti na asistenciju Andreja Kramarića, koji je od dolaska na posudbu u siječnju upisao 4 gola i 2 asistencije.

Kramarić je odigrao vrlo dobru utakmicu, a prvi puta je zaprijetio u 12. minuti, sa vrha kaznenog prostora, ali je vratar Eintrachta bio na mjestu. Najbolju priliku imao je u 34. minuti, no ponovno je golman spasio domaćine. Mogao je Kramarić biti strijelac i u 59. minuti, ali su domaći nogometaši blokirali njegov šut.

Što se tiče opstanka u Bundesligi, Hannover je najbliži odlasku niži rang jer ima devet bodova manje Eintrachta, koji je ostao na pretposljednjem mjestu. Bod više ima Werder, koji je izgubio od Augsburga 1-2.

Hamburger je poražen od Darmstadta sa 1-2, a Ivo Iličević je igrao do 67. minute za HSV. Ivice Olića nije bilo u sastavu Hamburgera. Iličević je imao dvije prilike, u 19. minuti je pucao preko gola, a 65. je njegov udarac zaustavio vratar.

Vodeći Bayern dobio je u gostima Stuttgart 3-1, a strijelci su bili Georg Niedermeier (31-autogol), David Alaba (52) i Douglas Costa (89).

U nedjelju je na rasporedu ruhrski derbi, Schalke dočekuje Borussiju Dortmund.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider