Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Mateo, sretno!

Kovačić tužan i sretan: Lovren uputio poruku Luki Modriću

Nakon što je Real Madrid potvrdio dolazak hrvatskog nogometnog reprezentativca Matea Kovačića (21) u svoje redove, to isto je u utorak učinio i njegov dosadašnji klub Inter iz Milana zahvalivši mu na vremenu koje je proveo u njihovoj momčadi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Mateo Kovačić se priključio crno-plavima u siječnju 2013. kada je došao iz zagrebačkog Dinama i mi mu želimo zahvaliti na vremenu koje je proveo ovdje. Želimo mu sve najbolje u novom izazovu u Španjolskoj", stoji u priopćenju talijanskog kluba.

Kovačić je lani sudjelovao u 44 utakmice Intera u kojima je zabio osam golova te pet puta asistirao.

"Interov menadžment nastavlja raditi ruku pod ruku s trenerom Robertom Mancinijem i njegovim pomoćnicima kako bi preoblikovali i definirali momčad uoči početka nove sezone", dodaje se u priopćenju objavljenom na internetskoj stranici Intera.

Kovačić je potpisao s Real Madridom ugovor na šest godina, no klubovi nisu objavili iznos transfera. Vezni igrač bit će predstavljen madridskoj publici u srijedu u 13:00 na stadionu Santiago Bernabéu, a u oproštajnoj izjavi za INTERCHannel izjavio je kako mu je žao što odlazi iz Intera, ali ujedno i drago jer dolazi u veliki klub kao što je Real.

"Istovremeno sam i tužan i sretan, jer je Real Madrid velika prilika za mene. Ovo je bilo teških nekoliko dana, ali uvijek ću nositi Inter u srcu. Hvala navijačima, klubu i suigračima na ljubavi i privrženosti koju su mi pružali", izjavio je Kovačić.

Lovren: Luka, pazi na njega

Njegov suigrač iz reprezentacije i branič Liverpoola, Dejan Lovren, uputio mu je čestitku u utorak popodne.

"Čestitam ti od srca majstore neka ti je sa srećom u novom klubu. Ostvario ti se dječji san i sad uživaj u njemu", napisao je Lovren na društvenoj mreži Instagram gdje je objavio zajedničku fotografiju s Kovačićem.

Obratio se i Luki Modriću, novom Kovačićevom suigraču u Madridu: "A ti Luka, pazi dobro na njega".

Nakon što u srijedu ujutro prođe liječnički pregled 21-ogodišnji nogometaš će biti predstavljen u počasnoj loži stadiona Santiago Bernabeu, nakon ćega će se u dresu Reala spustiti na teren, a potom izaći pred novinare.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider