Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Istina leži na terenu'

Kovač komentirao odlazak Eduarda: Igrače odabirem isključivo ja!

Niko Kovač prokomentirao je odluku Eduarda o prestanku igranja za hrvatsku reprezentaciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač komentirao je odluku Eduarda o prestanku igranja za hrvatsku reprezentaciju i odbacio svaku kritiku u kojoj se spominju nepravedan tretman ili "nešto treće".

Eduardo se oprostio: Zbog nekih osoba lišen sam pravednog tretmana!

Prenosimo njegovo obraćanje javnosti u cijelosti:

"Svatko ima pravo izbora oko igranja u reprezentaciji, pa ćemo tako poštovati i Eduardovu odluku. Dijelio sam s njim svlačionicu kao igrač i imam visoko mišljenje o njegovim nogometnim kvalitetama. Iz respekta prema njemu kao igraču i čovjeku ne namjeravam ulaziti u nogometne detalje zbog čega nije igrao više na Svjetskom prvenstvu.

Svaku odluku u pogledu vođenja hrvatske reprezentacije donosim isključivo ja. Kada je u pitanju odabir igrača, uvijek kažem da istina leži na terenu. Jedini utjecaj na mene imaju upravo reprezentativci, svojim nastupima, formom, zalaganjem i ponašanjem u reprezentaciji, na treninzima kao i u klubovima.

Naravno da svatko tko nije igrao ima pravo biti razočaran, no to razočaranje ne treba biti razlog za depresiju već motiv za još veće dokazivanje.

Hvala Eduardu na velikom doprinosu hrvatskoj reprezentaciji te mu želim svu sreću ovoga svijeta u budućnosti, puno zdravlja, uspjeha i pogodaka." (Agencija VLM)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider