Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Messi u Hajduku'

Kos s podsmijehom reagirao na 'ponudu Dinama za Kalinića i Vlašića'

Hajdukov predsjednik u očekivanom je tonu prokomentirao naklapanja pojedinih medija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Medijskim eterom u petak poslijepodne prostrujala je vijest kako Dinamo nudi Hajduku 10 milijuna eura za Lovru Kalinića i Nikolu Vlašića.

Izvor takve 'informacije' nigdje nije naveden, a o svemu su šutjeli i na Poljudu i na Maksimiru. Sve do jutros kada je predsjednik Hajduka Ivan Kos uoči Skupštine dao svoj komentar.

"Može pisati tko god i što god hoće. Nemam tih informacija, možda ih oni imaju. Tako netko može napisati i da u Hajduk dolazi Lionel Messi", izjavio je Kos za Dalmatinski portal.

Na upit bi li Hajduk prihvatio takvu ponudu da ju Dinamo pošalje, Kos je odgovorio:

Interes kluba ne može biti prodaja glavnih eksponata najvećem rivalu

"Vlašić i Kalinić su već rekli novinarima da nisu zainteresirani. Mi kao Hajduk radimo u interesu Hajduka, a bojim se da ne možemo postići interes Hajduka ako pričamo u tom smjeru", zaključio je Kos.

Njegovo rezoniranje potpuno je logično. Hajdukov interes jest što prije anulirati dug koji ga godinama koči u razvoju, ali ne pod svaku cijenu, a pogotovo ne prodajom dvojice najvrijednijih igrača najvećem rivalu kojeg bi dosta pojačali i time produbili ionako veliki jaz u kvaliteti.

Uostalom, Dinamo unatoč rekordnom transferu Marka Pjace i ulasku u Ligu prvaka ima puno važnijih novčanih prioriteta. UEFA je pokrenula detaljan nadzor poslovanja nad Modrima jer su godinama trošili više no što su zarađivali te su licencu za ovu europsku sezonu dobili isključivo zahvaljujući potpisanom sporazumu kojim su se obvezali minus staviti u granice dozvoljenog.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider