Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Torcida im zaprijetila

Kos odgovorio nasilnicima: "Prostor nametanja je teren, a ne ured ili kafić"

Nakon nemilog događaja koji se dogodio na Poljudu u srijedu ujutro oglasio se predsjednik Hajduka, ali i Torcida.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Kos je dao izjavu nakon što mu je Ivan Vojković, otac nogometaša Hajduka Frane Vojkovića, fizički i verbalno prijetio.

"Vrijeme pritisaka na stručni stožer i Upravu Hajduka je stvar prošlosti. Tko će i koliko igrati određuje struka, a prostor za nametanje je teren, a ne uredi ili kafići. Uprava neće dopustiti niti jedan oblik pritiska prema stručnom stožeru prve i druge momčadi, trenerima svih selekcija Akademije Kluba te općenito djelatnicima Kluba", izjavio je Kos, dodavši:

"Za one koji misle da nešto mogu postići prijetnjama i silom tu su institucije naše države. Prijetnje i pritisci nas neće poremetiti u namjeri da klub vodimo odgovorno i transparentno."

O cijelom događaju oglasila se i Torcida, kratkom ali prilično jasnom porukom na Facebooku.

"Klub navijača Torcida ima samo jednu poruku za sve "barabe koji su spremni fizički napadati, prijetiti smrću ili na bilo koji drugi način ugrožavati život, tjelesni integritet i zdravlje ljudi koji rade u HNK Hajduk prilikom obavljanja njihovih poslova. U obranu Hajduka kojem smo život dali i od kojeg za razliku od vas ne uzimamo ništa, nitko od vas "baraba" NIJE SPREMAN IĆI TOLIKO DALEKO KAO TORCIDA I NE IZAZIVAJTE NAS!"

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider