Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kreću i pripreme igrača

Koncert na Rivi nova etapa projekta Hajdukovih navijača

Iz udruge Naš Hajduk pozivaju sve navijače veliku feštu u srcu grada Splita.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Udruga Naš Hajduk ove će nedjelje 18. lipnja s početkom u 19:11 na Rivi predstaviti novu etapu projekta otkupa dionica Hajduka "Ili jesmo ili nismo" pod sloganom "Za sva vrimena!".

Nastavak je to crowdfunding projekta kojem je ultimativni cilj: Hajduk u većinskom vlasništvu navijača. Trenutno navijači imaju 24.53 posto dionica Hajduka u svom vlasništvu, kupljenih protekle jeseni od generalnog sponzora kluba, tvrtke Tommy. Dio novca je prikupljen i uplaćen na račun Tommyju koji ga je proslijedio Hajduku kao sponzorstvo, a navijači, nakon iznimno uspješne akcije za ime prezime na trećem dresu, sada idu dalje.

Uz koncert i milenijska fotografija

Osim što će se građani, članovi i navijači moći informirati te ispunjavanjem formulara uključiti u projekt, Udruga je pripremila i zanimljiv program u kojem se izdvaja milenijsko fotografiranje Šime Strikomana te koncert Marijana Bana i Diktatora.

"Priključujem se pozivnici i pozivam i mlado i staro da u nedjelju navečer budu na Rivi. Što se tiče mog koncerta, sigurno obećavam dobru zabavu, poznate hitove i pravu hajdučku atmosferu", istaknuo je Marijan Ban koji često sudjeluje na hajdučkim feštama.

"Hajduk je više od običnog kluba i jasno da sam tu kad god zatriba i kad god mogu. Pa vidite koliko svim ljudima Hajduk znači, tko drugi može napraviti sve ovo?"

Koncert je dio javnog predstavljanja nastavka projekta otkupa dionica u kojeg će se uključiti i sam Ban.

"Apsolutno podržavam projekt Našeg Hajduka, sudjelovao sam i u prošloj dionici i svakako ću iskoristit Rivu da se uključim. Slogan "Za sva vrimena!" dovoljno govori koliko je važno sudjelovati. Zato pozivam sve, nema opravdanja - nedjelja, Riva u 19:11."

Udarni dio priprema u Mariboru

U međuvremenu, prva momčad Hajduka ovog petka 16. lipnja započet će s pripremama za iduću sezonu u sklopu kojih će 26. lipnja otići na Pohorje, a tri dana kasnije odigrati prijateljsku utakmicu u Velenju s Rudarom kojeg je nedavno preuzeo bivši trener Hajduka Marijan Pušnik.

Prvu službenu utakmicu u novoj sezoni Hajduk će imati 13. srpnja. Bit će to prva utakmica drugog pretkola Europske lige, a Splićani će protivnika doznati u ždrijebu koji se održava u ponedjeljak 19. lipnja u sjedištu UEFA-e u Nyonu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider