Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pellegrini sanja 'osvetu'

Kompany otkrio tko drži ključeve prolaza protiv Reala: Mora odigrati utakmicu karijere

Manchester City u utorak navečer igra najvažniju utakmicu sezone, a Manuel Pellegrini sanja 'osvetu' protiv Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Doduše, Pellegrini u momčad koja će se suočiti s Real Madridom neće moći staviti Yayu Tourea koji se još uvijek nije oporavio do ozljede.

''Mislim da Yaya neće igrati jer se još uvijek nije oporavio od ozljede mišića'', potvrdio je nagađanja Cityjev menadžer Manuel Pellegrini na konferenciji za medije.

Vincent Kompany, pak, nade polaže u napore čitave momčadi, ali posebno njihovog ponajboljeg ovosezonskog pojedinca - Kevina de Bruynea.

''Nadam se da će De Bruyne sutra odigrati svoju utakmicu karijere, ali potrebna nam je snaga čitave momčadi. Svi igrači koji neće biti gladni pobjede u sutrašnjoj utakmici, onda neće nikada u nogometu željeti pobijediti'', rekao je Kompany i dodao:

''Ljudi pričaju o mojim ozljedama, a ja pričam o svojim povratcima. Spominju mojih 14 ozljeda lista, a ja spominjem svih 14 puta kada sam se vratio i igrao kao da nisam propustio ni jednu sekundu. Potrebna je velika snaga vratiti se nakon toga.''
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider