Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Važan igrač Čekićara

Klopp želi Bilićevog miljenika: Mladi dragulj seli u Liverpool?

Prema posljednjim informacijama s Otoka, na meti Liverpoola našao se vezni igrač Bilićevog West Hama…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jürgen Klopp apsolutni je hit u Liverpoolu. Nakon što je srušio viceprvaka Manchester City na njihovom stadionu, možemo ustvrditi kako je već sada vidljiv pomak u odnosu na Brendana Rodgersa. Iako Redsi tek trebaju spojiti nekoliko dobrih utakmica u nizu, pobijediti goropadne Građane za svaku je pohvalu.

Jednako tako što je riječi hvale zaslužio naš Slaven Bilić. Doduše, u nedjeljnom okršaju s Tottenhamom doživio je najteži poraz sezone. No, sve ono što je dotad napravio ne smije se zaboraviti. West Ham je, uostalom, na odličnoj šestoj poziciji.

U odsustvu najboljeg igrača Čekićara, Dimitrija Payeta, u prvi plan trebao bi iskočiti 22-godišnji Manuel Lanzini. Mladog veznjaka Klopp bi rado vidio u svojim redovima, no pitanje je kolike su šanse za njegovo dovođenje, s obzirom da je i Bilić oduševljen Argentinčevim kvalitetama.

Ne tako davno, bivši hrvatski izbornik istaknuo je da ga Lanzini jako podsjeća na Modrića, a suvlasnik Čekićara David Sullivan izjavio je kako Argentinac nije na prodaju, što je dobra vijest za Bilića.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider