Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Miriše na transfer

Klopp voli Hrvate: Liverpool želi dovesti velikog hrvatskog talenta

Engleski mediji za mladog Dinamovog igrača pišu kako je on novi Luka Modrić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ante Ćorić mogao bi u siječnju postati suigrač Dejanu Lovrenu u Liverpoolu. Naime, Redsi su ponovno pokazali zanimanje za mladog hrvatskog reprezentativca, te ga žele što brže dovesti na Anfield.

Engleski mediji za mladog Dinamovog igrača pišu kako je on novi Luka Modrić. Menadžer Redsa Jürgen Klopp ovog je ljeta pojačao sastav, ali želi dodatno osnažiti momčad za drugi dio sezone.

Njemačkom stručnjaku prvi na popisu želja upravo je mladi hrvatski reprezentativac. Za Ćorića se također zanima i Pep Guardiola, menadžer Manchester Cityja.

U isto vrijeme Ćorić je već mjesecima u latentnom sukobu s čelnicima i trenerima Dinama. Ćorić je javno iskazivo nezadovoljstvo statusom i minutažom dok je „modre“ trenirao Zoran Mamić.

Situacija se nije u mnogome promijenila ni pod Zlatkom Kranjčarom i Željkom Sopićem, a ni pod novim trenerom Ivajlom Petevom. Bugarin je izostavio Ćorića iz sastava za posljednju utakmicu u Ligi prvaka sa Sevillom s obrazloženjem da je tako odlučio i da ne namjerava objašnjavati svoje odluke.
Kako će se razriješiti situacija s Ćorićem, tek će se vidjeti, ali neodoljivo miriše na skori odlazak mladog veznjaka.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider