Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Fantastični duo

Klopp mrsi račune Barci: Liverpool s njima ide po naslov prvaka!

Engleski mediji spekuliraju kako bi Klopp temeljem svojeg autoriteta i zasluga koje je stekao u dortmundskom klubu mogao isposlovati da Gundogan i Reus prijeđu u Liverpool.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dolaskom Jürgena Kloppa na mjesto menadžera Liverpoola, „Redsi“ bi mogli pomrsiti račune Barceloni u zimskom prijelaznom roku, pišu engleski mediji.

Klopp na predstavljanju 'okrznuo' Mourinha i obećao titulu

Marco Reus i Ilkay Gundogan na radaru su Barcelone već duže vrijeme. Pretpostavljalo se da bi jedan od njih dvojice ili čak obojica lako mogli završiti na Camp Nouu u predstojećem prijelaznom roku. Međutim, u međuvremenu je u Liverpool stigao Klopp, koji je donedavno trenirao Gundogana i Reusa u Borussiji Dortmund i odlično ih poznaje, može se reći da je od njih napravio svjetske igrače. Uglavnom, međusobni respekt nije sporan.

Engleski mediji spekuliraju kako bi Klopp temeljem svojeg autoriteta i zasluga koje je stekao u dortmundskom klubu mogao isposlovati da Gundogan i Reus prijeđu u Liverpool. Mnogi su mišljenja da bi njemački reprezentativci mogli pokrenuti novu renesansu nekoć najtrofejnijeg engleskog kluba.

Reusa mnogi smatraju najboljim njemačkim nogometašem u ovom trenutku, a Gundogana jednim od najplemenitijih veznjaka Njemačke i Europe.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider