Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Završnica Primere

Kelava za GOL.hr: Postao sam popularniji i od Marisol, a ni kriv ni dužan

Hrvatski vratar u redovima Granade Ivan Kelava postao je priča tjedna u Španjolskoj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Kelava uvijek je zadužen za spektakl. Nekad vise vezan uz vratarske bravure, no u ovom slučaju u nekom potpuno drugom smislu.

Naime, poput bombe je odjeknula njegova izjava da će Granada, španjolski prvoligaš čiji je član od prošlog ljeta i za kojeg je ove sezone ubilježio nekoliko upečatljivih nastupa u Kupu kralja, u posljednjem kolu - igrati za Real Madrid!? I to u dvoboju protiv Barcelone kojoj pobjeda sigurno donosi novi naslov prvaka Španjolske.

Kelava je za Gol.hr sve pojasnio:
„Ne samo to, nego piše još da sam rekao da će nam Real isplatiti premije. A to nema veze s istinom. I što je još važnije, ja to nisam ni rekao.“

Evo što je nekadašnji vratar Dinama,aktualni igrač talijanskog Udinesea na posudbi u Španjolskoj rekao na temu nadolazeće utakmice u kojoj će pasti konačna odluka o španjolskom prvaku:
„Mi se koncentriramo na sebe i nećemo igrati ni za Real Madrid ni za Barcelonu. Mi želimo proslaviti s našim navijačima ostanak u Primeri koji smo osigurali prošli vikend tako da odigramo utakmicu kao da se radi o prvom kolu.“

Izjava je na krivi način izašla u Asu, velikim novinama koje su tradicionalno uz Real Madrid. Mislite li da je to njihov pokušaj da malo uzburkaju strasti prije posljednjeg kola?
„Ne bih ulazio u to. Ne zamaram se bilo čime što ima veze uz borbu ta dva velikana za titulu prvaka. Ionako je sve nastalo iz ničega.“

A ovakav tip popularnosti ne treba nikome...
„Naravno, pogotovo jer to nisam rekao. Odjednom su se svi novinari u Španjolskoj sjetili Granade, a nije ih bilo cijelu ovu sezonu u kojoj smo prošli pakao kako bismo ostali u ligi. Pa nema tv programa u kojem Granada sad odjednom nije u prvom planu. 'Marisol' je za mene i moj klub mala beba, iskačemo iz paštete. A potpuno bespotrebno. I samo bih želio da nas poste na miru da se normalno pripremamo za ovi utakmicu kao i za svaku drugu“, zaključio je Kelava.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider