Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Igrači plaču'

VIDEO Kek bijesan zbog pobjede Lokomotive: 'Znao sam i prije utakmice što će biti'

Lokomotiva je kasnim pogotkom iz kaznenog udarca slavila protiv Rijeke, no gosti su bili bijesni zbog suđenja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lokomotiva je u posljednjoj utakmici 24. kola Prve HNL pobijedila Rijeku s minimalnih 1:0 golom Leke u 90. minuti s bijele točke i tako preskočila Hajduk na ljestvici te je sada treća.

No, Riječani su bili bijesni zbog sudačkih previda tijekom utakmice. Matjaž Kek čak je i isključen zbog žestokih prigovora sucu Križariću nakon što je ovaj dosudio 11-erac u 90. minuti.

Penal za pobjedu Lokomotive je u najmanju ruku dvojben, izgledalo je kako je Rukavina malo prelako pao. No, Rijeci je poništen i regularan gol Tomasova u 10. minuti zbog navodnog zaleđa.

Zbog svega je bijesan bio Matjaž Kek koji se verbalno sukobio ispod zapadne tribine s gazdom Lokomotive Božidarem Šikićem.

''Svaka čast mojim igračima na trudu, volji i želji. Želim Lokomotivi sve najbolje u prvenstvu. Nemam komentara. Samo želim da netko zaštiti ove igrače koji sad plaču u svlačionici. Znao sam što će se dogoditi i prije ove utakmice. Znao sam nakon nedjeljnih rezultata'', bio je direktan slovenski stručnjak.

''Nema to veze s igračima Lokomotive. Po ovim njivama, jadnici se bore za preživljavanje, a netko se doma vjerojatno smije s daljinskim u ruci. Stvarno krasna reklama za hrvatski nogomet.''

Ljut je nakon utakmice bio i nesuđeni strijelac Marin Tomasov.

''Ne znam što bih rekao. Po meni je gol bio regularan i već tu se vidjelo kuda to vodi, ali nije na meni da pričam o tome. Mi smo sve pokušali, ali ne možeš se protiv svakoga boriti. Ovo je kao u filmovima, ne znam što bih rekao...to je tako u životu."

Nakon 24 kola Rijeka zaostaje ogromnih 14 bodova za Dinamom i bježi Lokomotivi 10 bodova.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider