Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Čuvanje je greška'

Kazahstanci stigli u Split: Znamo što nas čeka na Poljudu

Nogometaši Šahter Karagandya stigli su u Split.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U četvrtak će od 19:30 Hajduk pokušati nadoknaditi dva gola minusa iz Kazahstana, gdje je Šahter Karagandy u prvoj utakmici trećeg pretkola Europa lige slavio 4:2.

Igrači Šahtera stigli su Split u utorak poslijepodne, a jedini Hrvat u njihovoj momčadi, Nikola Pokrivač, prenio je razmišljanja u momčadi Viktora Kumikova.

"Bila bi velika pogreška da se odlučimo na čuvanje rezultata. Rezultat je za nas dobar, ali Hajduk je u Kazahstanu pokazao da zna igrati. Morat ćemo biti bolji nego kod kuće", rekao je 29-ogodišnji Međimurac, a prenosi Dalmacija News.

U Hajduku se nadaju u veliku podršku s tribina, očekuje se u četvrtak na Poljudu između 25 i 30 tisuća fanatičnih navijača, a neke euforične procjene iz Splita priželjkuju i pun stadion.

"Zadnjih dana su me suigrači pitali kakva je atmosfera na Poljudu, a ja sam im rekao sve što treba. Upoznati su sa svime", kazao je Pokrivač.

Udarni napadač Šahtera i na Poljudu će biti Mihret Topčagić, austrijski Bosanac koji je postigao prvi pogodak u prvom ogledu: "Pričao je Pokrivač Kazahstancima o poljudskoj atmosferi, a i ja i Aldin Džidić znamo kakav je Hajduk klub", izjavio je Topčagić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider