Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Navodno prva meta

Katalonci pustili priču: Najskuplje pojačanje Premierlige seli u Barcu?

Španjolski 'Sport' na naslovnici u srijedu donosi priču o zvijezdi Manchester Uniteda Angelu di Mariji...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katalonske novine sugeriraju kako argentinski veznjak očajnički želi napustiti Old Trafford nakon teške sezone pod Louisom van Gaalom. Di Maria se priključio ManUtd-u nakon ogromne bure u Madridu, ali nije se uspio do kraja prilagoditi na engleski nogomet ni na terenu ni izvan njega.

I dok Barcelona vjerojatno nikad ne bi mogla dovesti Di Mariju iz Reala, sada se ta opcija u katalonskoj prijestolnici čini izvedivom. Prema 'Sportu', Luis Enrique je navodno označio veznjaka Uniteda kao primarnu metu ovoga ljeta.

Trenutna zabrana Barceloni da radi transfere, predstojeći predsjednički izbori i činjenica da se Di Maria nalazi s Argentinom na Copa Americi ne idu tome u prilog. Odnosno odgađaju njegovo dovođenje, ali Barca je navodno ozbiljno zainteresirana.

Osim Barcelone, Argentinca se povezivalo i s Bayernom i Cityjem. I dok odlazak i ManUtd-a ne bi bio iznenađenje, njegov agent brzo je demantirao katalonske novine i njihovu priču, a sve je putem Twittera prenio poznati argentinski novinar Christian Martin.

 



 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider