Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Skupa pogreška

Katalonci otkrili: Barca se gadno zeznula sa Sanchezovim transferom

Sudeći prema razvoju događaja u Londonu, na Camp Nouu se hvataju za glavu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ogromnu pogrešku napravila je Barcelona prilikom prodaje Alexisa Sancheza u Arsenal.

Nisu u ugovor ugradili postotak od budućeg transfera i zbog toga bi mogli silno požaliti ovog ljeta.

Naime, posve je izvjesno kako će Čileanac ovog ljeta napustiti Topnike s kojima se nikako nije mogao dogovoriti oko potpisa novog ugovora. U nekoliko navrata je odbijao ponudu Arsenea Wengerea i odlazak je siguran, a navijači Arsenala mogu se samo nadati da neće otići u redove gradskog rivala Chelseaja, o čemu se pisalo protekli tjedan.

PSG, Bayern i neimenovani klub iz Kine također žele sjajnog Arsenalova veznjaka čiji će ljetni transfer biti astronomski bez obzira na činjenicu da će već ući u zadnju godinu ugovora s Arsenalom.

Primjerice, da je Barcelona inzistirala na postotku od 20 posto od buduće prodaje, Wenger bi vjerojatno na to pristao jer je tog ljeta 2014. očajnički trebao zvučno pojačanje kako bi umirio (već tad prisutan) gnjev navijača.

Da tih 20 posto stoji u ugovoru, i ovog ljeta Sanchez ode za 50 milijuna eura, Barceloni bi pripalo 10 milijuna eura što nije nezanemariva svota ni za najbogatije svjetske klubove, a kamoli za Barcelonu čiji je godišnji budžet prenapregnut zbog visokih zahtjeva Messija, Neymara i društva.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider