Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'bili smo cirkus'

Konačni dokaz da je Slaven Bilić zaslužan za 'uskrsnuće' West Hama

Slaven Bilić u svojoj prvoj sezoni na čelu West Hama ima priliku plasirati se u Ligu prvaku...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan West Hama Mark Noble klubu se priključio još 2000. godine i dosada je sakupio preko 300 nastupa za prvu momčad pa spada u skupinu onih koji su najkompetentniji za procjenu stanja u West Hamu. U razgovoru za engleske medije otkrio je da 'čekićari' proživljavaju najbolje trenutke otkako je on dio momčadi.

"Klub je u pojedinim razdobljima u posljednjih deset godina bio vođen poput cirkusa. Najnižu točku dodirnuli smo pod vodstvom Avrama Granta kad smo ispali iz lige", rekao je Noble pa nastavio priču:

"Imali smo teških deset godina, različito vodstvo, puno trenera... Ali, sad smo napokon postali stabilan klub. Mogu reći da sadašnji vlasnici odlično vode klub, sredili su sve i vode ga kako treba", rekao je kapetan pa pohvalio Slavena Bilića, pod čijim vodstvom nižu sjajne rezultate.

"Imamo i odličnog trenera, koji je važan dio ovog uspjeha. Igrao je za ovaj klub, zna kakvi su navijača, a važno je što je bio ljubimac publike. On poznaje ovaj klub iznutra i zna što znači navijačima", zaključio je Noble.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider