Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Moramo krenuti pobjedom'

Kapetan Modrić ponosan: Prazne tribine ne smiju nam biti alibi!

S novim kapetanom Hrvatska će krenuti u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Rusiji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Novi kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u svojoj prvoj izjavi nakon što ga je Ante Čačić imenovao nasljednikom Darija Srne dao je do znanja koliko je sretan tom izbornikovom odlukom.

"Lijep je osjećaj, ponosan sam. Hvala izborniku na ukazanom povjerenju i nadam se da ću ga opravdati", izjavio je Modrić koji će Vatrene kao kapetan povesti u kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo.

Hrvatska će 5. rujna na Maksimiru ugostiti Tursku pred praznim tribinama zbog kazne (kukasti križ na Poljudu).

"Na Europskom prvenstvu se vidjelo koliko nam publika znači. Prazan stadion bit će nam hendikep, ali nažalost već smo odigrali nekoliko takvih utakmica. Ništa nam ne smije biti alibi, moramo se maksimalno pripremiti i usredotočiti se jer je važno započeti ciklus pobjedom", naglašava Modrić koji s nestrpljenjem čeka početak tog ogleda.

"Uvijek je posebno okupiti se u reprezentaciji, imali smo fenomenalnu atmosferu na Europskom prvenstvu, a s obzirom da je ovdje ista momčad vjerujem da ćemo tako i nastaviti. To je preduvjet za prave igre i prave rezultate. Samo trebamo opet pokazati ono što je bilo dobro u Francuskoj", zaključio je veznjak Reala.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider