Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slaven mu odgovorio

Bilićev kapetan brutalno iskren: Smiješni smo!

West Ham je katastrofalno otvorio novu sezonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Četvrti uzastopni poraz u Premierligi upalio je alarm na London Stadiumu. West Ham je izgubio od Southamptona i ostao u zoni ispadanja, na 18. mjestu, sa samo tri osvojena boda.

Čekićari su razočarali, a poslije utakmice kapetan Mark Noble prozvao je suigrače iz obrane.

"Počeli smo dobro, ali onda smo primili gol i nismo se na pravi način oporavili od toga. Ako ćemo pošteno reći, na kraju smo mogli primiti i šest komada", izjavio je Noble i dodao:

"Primili smo 11 golova u posljednje tri utakmice, to je smiješno. S druge strane, ne mogu se sjetiti nekih naših šansi dok ih je Southampton imao napretek."

Noble je dijete West Hama, u tom klubu je od svoje 13. godine i dvaput je sudjelovao u povratku u najviši rang nakon ispadanja.

"Mnogo puta smo bili u ovakvim situacijama, moramo puno raditi. Situacija nije bajna, ali sreća je što je rana faza sezone i imamo dovoljno vremena za preokret", kaže Noble.

Bilić: Odgovoran sam za atmosferu u momčadi

Na njegove izjave osvrnuo se i Slaven Bilić.

"Inzistirat ću da atmosfera u kampu ostane pozitivna. To je moja odgovornost i ne želim bježati od toga, kao što ne želim sad upirati prstom u nekoga. Momčad nikad nije činio jedan igrač, on može pogriješiti, ali igra se izgubiti ne smije."

Dojam je da se West Hamu dogodilo baš to - gubitak jasnih kontura igre u odnosu na prošlu sezonu. U idućem kolu su ponovno domaćini, stiže im Middlesbrough i ako tu ne uzmu sva tri boda loše im se piše. I njima i Biliću.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider