Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
iznenađujući rezultati

Kakvo priznanje: Luka Modrić navijačima Reala najvažniji, Ronaldo izvisio!

Nema Luke, nema Ronalda, pa nema ni Real Madrida. Ovakva se ocjena mogla čuti iz usta mnogih navijača posljednjih dana.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Gdje je nestao Real Madrid u 2015. godini, pita se brojna navijačka vojska u rasprostranjena po cijelom svijetu. Nakon osvajanja Lige prvaka uslijedila je brutalna jesenska serija od 22 pobjede u nizu, a onda je uslijedio potop. Niz je prekinula Valencia pobjedom na otvaranju godine, onda ih je Atletico izbacio iz Kupa i brutalno ponizio u prvenstvu (4:0). Osvetio se Real u Ligi prvaka, ali je kasnije izgubio bitku za prvenstvo i obranu euro naslova.

Uglavnom komentari idu u smjeru 'nema Luke Modrića, nema ni Reala'. Ustvari nema Cristiana Ronalda, ali i to se povezuje s ozljedom Modrića. Portugalac više ne lomi protivnika, a ozljede su Modrića izbacile iz prevelikog broja utakmica. Dobro znamo koliko dobro Luka otvara igru Madriđana, što je sjajno koristio upravo Ronaldo.

Madridska Marca na svoj je portal postavila anketu u kojoj je svoje čitatelje pitala tko je Realu od trenutnog kadra najpotrebniji. Posljednje utakmice očito su dovele do pomalo šokantnih rezultata po kojima je Cristiano Ronaldo – izvisio. Čak 30% navijača ne želi da ostane.

Pobjednik ove ankete je naš Luka Modrić. Čak 92% navijača misli kako je upravo hrvatski nogometaš nezamjenjiv i treba ostati. Iza njega su James Rodriguez i Toni Kroos.

Zanimljiv je rezultat i oko mogućeg odlaska Carla Ancelottija. Iako mu mnogi mediji traže novi klub u sljedećoj sezoni, Florentino Perez bi mogao poslušati glas navijača. Njih skoro 60% žele da trener i sljedeće sezone bude Talijan koji je doni 'decimu', ali nije uspio osvojiti naslov prvaka.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider