Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Totalno ludilo

VIDEO Kakvo kolo: Bayern ponizio HSV 8:0, devet golova u Leverkusenu!

Nevjerojatne dvije utakmice vidjeli smo u 21. kolu Bundeslige…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Njemačka je ove subote vidjela dvije utakmice o kojima će se pričati još dugo.

Novi težak udarac doživio je HSV koji se i ove sezone bori za ostanak u ligi. Bayern ih je na Alianz Areni razbio s nevjerojatnih 8:0 za jedno od najvećih poniženja u povijesti ovog slavnog kluba. Prije dvije godine uzgubili su čak 9:2 u Munchenu, ali tko bi pomislio da će se goditi još gora kalvarija.

Po dva gola zabili su Thomas Müller (21-pen, 55), Arjen Robben (36, 47) i Mario Goetze (23, 88), a Robert Lewandowski (56) i Franck Ribéry (69) dodali su po jedan.

Ivica Olić bio je u početnoj postavi HSV-a, ali je napustio teren u 23. minuti zbog ozljede.

Drugu čudesnu utakmicu vidjeli smo u Leverkusenu gdje su Bayer i Wolfsburg odigrali 4:5 uz četiri pogotka fenomenalnog napadača Vukova Bas Doosta i hat-trick Koreanca Heung-Min Sona.

Wolfsburg je nakon 29. minuta vodio 3-0, da bi Leverkusen u 72. došao do izjednačenja 4-4. No, u trećoj minuti sudačke nadoknade gosti ipak dolaze do pobjede, a strijelac je bio Bas Dost, kojemu to bio četvrti pogodak na utakmici.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić zbog problema sa leđima nije bio u sastavu "vukova".

Kod Leverkusena briljirao je Korejac Heung-Min Son sa tri gola. Tin Jedvaj nije bio u sastavu Bayera, a pričuvni vratar Dario Krešić ostao je na klupi za rezerve.

Hoffenheim je došao do pobjede u sudačkoj nadoknadi, svladavši posljednjeplasirani Stuttgart sa 2-1 golom Sebastiana Rudyja (90+3).

Sudačka nadoknada bila je sretna i za Borussiju Moenchengladbach, koja se bori za mjesta koja vode u Ligu prvaka. Pobjednčki gol protiv Koelna zabio je Granit Xhaka (90+1).


 

 

 

 

Standings provided by whatsthescore.com

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider