Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
odgovara profilu

Kakav preokret: Robin Van Persie ide u Barcelonu?

Robin Van Persie mogao bi karijeru neočekivano nastaviti u Barceloni, pišu katalonski mediji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Do jučer se činilo kako je karijera Robina Van Persieja u nezadrživom padu, a onda je osvanula špekulacija u Mundo Deportivu kako je jedno od mogućih pojačanja Barcelone ove zime. Na njegovu žalost, skaut Barce Robert Fernandez gledao ga je na utakmici u Amsterdamu u kojoj se njegova Nizozemska doživjela novi poraz.

''Srce mi je slomljeno. Cijele kvalifikacije kao da su osuđene na propast od prve utakmice. Bilo je strašno, smak svijeta'', rekao je Van Persie nakon što je shvatio da ĆE Euro sljedećeg ljeta gledati putem TV ekrana.

Češkoj je zabio gol, ali je lijepo matirao i vlastitog vratara. Bio je to odličan gol glavom, šteta za njega što je zabio svojoj reprezentaciji. U Fenerbahčeu ga pak prati glas nezainteresirane zvijezde kojoj su potonule sve lađe nakon odlaska iz Manchester Uniteda. U sedam utakmica zabio je tri pogotka, ali nitko nije oduševljen njegovim stavom.

I onda, vijest kako bi mogao u Barcelonu koja na zimu traži jeftino, iskusno i ubojito pojačanje u napadu. Trebaju novog Henrika Larssona, a u igri su Nolito i Van Persie. Ukrajinac Jarmolenko bio bi skuplji, ali i mlađi.

Klupa u Barci, ali i povremeno igranje s Messijem, Neymarom, Suarezom i Iniestom sigurno bi oraspoložilo nekadašnji stroj za golove. Tko zna, možda će njegova karijera doživjeti veliki preokret.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider