Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U zadnji trenutak

Borussia Dortmund i Chelsea dobili nova pojačanja

Loic Remy prešao je u Chelsea iz QPR-a, a Shinji Kagawa vratio se u Borsussiju Dortmund iz Manchester Uniteda.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Posljednjeg dana prijelaznog roka engleski premierligaš Chelsea je pojačao svoje redove angažiravši dosadašnjeg napadača Queens Park Rangersa Francuza Loica Remyja (27).

Francuski napadač je potpisao ugovor na četiri godine, a njegovom bivšem klubu pripast će oko 13 milijuna eura odštete. Remy je stigao kao zamjena za Španjolca Fernanda Torresa koji će karijeru nastaviti u Milanu.

"Presretan sam zbog ovog transfera. Velika je stvar igrati za Chelsea, jedan od najvećih klubova na svijetu," kazao je Remy koji se u Queens Park Rangersu zadržao samo jednu sezonu. Točnije samo šest mjeseci jer je drugi dio prošle sezone proveo na posudbi u Newcastle Unitedu. Igrao je i za Marseille, te Nicu, Lyon i Lens. Za francusku reprezentaciju je sakupio 24 nastupa i zabio pet golova.

Kagawa se vratio u Borussiju

Japanski reprezentativac Shinji Kagawa (25) vratio se u Borussiju Dortmund iz koje je 2012. godine preselio u Manchester United.

Kagawa se nije previše naigrao u dresu 'Crvenih vragova', pa se nakon dvije neuspješne godine vratio 'kući'. Japanac je za Borussiju potpisao ugovor na četiri godine.

Japanac je u Borussiju stigao 2010. iz Cerezo Osake za 300.000 eura, a Borussija ga je prodala Englezima 2012. za 15 milijuna eura.

Za reprezentaciju Japana odigrao je 58 utakmica i postigao 19 golova. (Hina)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider