Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Allegri otkrio karte

Juventus nije slavio kod kuće u Ligi prvaka više od godine dana!

Juventus će ugostiti Dinamo u posljednjoj utakmici grupne faze natjecanja Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nogometaši Dinama u srijedu igraju posljednju ovosezonsku utakmicu u Ligi prvaka. Gostuju u Torinu kod talijanskog velikana Juventusa koji se bori za prvo mjesto u skupini, ali i prvu pobjedu na domaćem terenu u Ligi prvaka nakon više od godine dana! Posljednju pobjedu na svom travnjaku u Ligi prvaka Juventus je upisao lani u grupnoj fazi kada je 25. studenog s 1:0 pao Manchester City.

"Sutra! Sutra ćemo pobijediti", rekao je samouvjereno trener Juventusa Massimiliano Allegri.

"Nismo arogantni već samouvjereni u svoje mogućnosti", tvrdi trener Stare dame.

Za Juventus nema kalkulacija u sutrašnjem ogledu.

"Mandžukić i Higuain će krenuti od prve minute. Igrat će i Claudio Marchisio koji se vraća nakon duge ozljede. Povratnik Paulo Dybala zaigrat će u drugom poluvremenu, a neće biti Alexa Sandra, Khedire, Evre i Chiellinija koje ću odmarati za prvenstvenu utakmicu", otkrio je Allegri.

Novinare je zanimalo je li možda bolje da Juventus završi u skupini kao drugi s obzirom da će biti puno iznenađenja kada su pobjednici skupina u pitanju.

"Smiješni ste. Na početku sezone ste prigovarali da smo loše krenuli i naglašavali ste koliko je bitno da osvojimo skupinu. A sada ste okrenuli ploču? Smiješni ste", zaključio je Allegri.

Juventus uoči posljednjeg kola ima jedan bod više od Seville koja gostuje u Francuskoj kod Lyona i treba pobjedu da ima bilo kakve šanse za osvajanje skupine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider