Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kažnjeni za promašaje

Dinamovi juniori porazom otvorili Ligu prvaka

Počelo je nadmetanje juniora u najcjenjenijem klupskom natjecanju svijeta.

Mladi nogometaši Dinama gostujućim porazom započeli su juniorsku Ligu prvaka. Lyon je u prvom kolu LP-a slavio s 2:0 i upisao prva tri boda.

Momčad Marija Cvitanovića bolje je otvorila susret, u prvih 15 minuta zaprijetili su Moro i Lovren, ali bili su neprecizni.

A onda je, kako to već obično biva kad ne iskoristiš svoje prilike, uslijedio hladan tuš.

Lyon je prvi puta pucao po golu i odmah zabio, strijelac je bio Vieira. Domaćoj momčadi to je dalo krila pa je napokon i proigrala, a u 30. minuti bila je blizu povećanju vodstva, ali Gouiri je pogodio vratnicu.

Sedam nepreciznih šuteva u prvih 45 minuta

Do kraja prvog dijela još su za Dinamo probali Olmo i Fintić, ali rezultat se nije mijenjao. Modri su u prvom dijelu imali sedam pokušaja, ali niti jedan u okvir gola.

U nastavak je domaćin bolje krenuo, prvu priliku promašio je Gouiri, a onda je u 58. došlo i do konačnog rješenja, Mkaolida je zabio na asistenciju Gouirija.

Nakon toga Dinamo je potpuno pao i upisao prvi poraz.

Podsjetimo, mladi dinamovci prošle su sezone uspješno prošli skupinu i prezimili, zatim bili bolji i od Anderlechta, ali onda su izbačeni jer je igrao Matija Fintić koji je zbog tri žuta kartona imao suspenziju.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider