Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Premekano za njega?

Jose Mourinho ima novog ljubimca: 'On je budućnost Chelseaja'

Hoćemo li na početku nove sezone gledati drukčiji Chelsea?

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kako će izgledati ovosezonski Chelsea, pitaju se navijaču londonskih Bluesa. Jose Mourinho je doveo nekoliko ciljanih pojačanja koja bi trebala isprati neugodan prošlosezonski osjećaj godine bez trofeja. Felipe Luis držaz će lijevi bok, Thibaut Courtois još nema sigurnu 'jedinicu', a Diego Costa i Cesc Fabregas sigurno će imati svoje mjesto u prvih 11.

Ovaj potonji je izgleda novi ljubimac Josea Mourinha. Odlično je odigrao pripremne utakmice i čak zabijao, a Portugalac ga je proglasio nasljednik Franka Lamparda. Ne da Mourinho po svom bivšem veznajku kojeg su navijači prozvali zbog šestomjesečne posudbe u Manchester Cityju.

''Frank je povijest ovog kluba koju nitko ne može zaboraviti. Fabregas je pak budućnost. Povijest je povijest, ali budućnost je ipak važnija u ovom trenutku. Moje mišljenje, kao i mojih igrača, je da je Fabregas pravi igrač za centralnu poziciju u veznom redu'', rekao je Mourinho.

To znači da bi Katalonac trebao igrati u paru s Nemanjom Matićem na poziciji dva zadnja vezna. Mnogi se ipak čude tome jer ne vjeruju kako će Mourinho, poznat po defenzivi, postaviti u momčad jednog 'razbijača' u momčadi. Postoji mišljenje kako će Fabregasa ipak gurnuti naprijed, iza napadača.

No, kako stvari zasad stoji Fabregas i Matić trebali bi činiti par u vezi, ispred njih bi bio Oscar, lijevo Eden Hazard, desno Willian, a u špici Diego Costa. Nekako premekano za Mourinha? Vidjet ćemo već ovog vikenda…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider