Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Želi ga i United

Još žele pojačati obranu: Kapetan Arsenala na radaru Barcelone!

Prema pisanju katalonskog dnevnika El Mundo Deportiva, u Barceloni razmatraju mogućnost angažmana belgijskog obrambenog nogometaša Thomasa Vermaelena (28).

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan Arsenala je što zbog ozljeda, što zbog slabe forme u potpunosti pao u drugi plan kod trenera Arsenea Wengera. Ostala mu je još godina dana ugovora s Topnicima, ali nije isključeno da će ga londonski klub pristati prodati za odgovarajući iznos.

NAJNOVIJE VIJESTI O LJETNOM PRIJELAZNOM ROKU

Barcelona je ovaj tjedan pojačala obrambene redove dovođenjem Jeremyja Mathieua iz Valencije, ali na tome u katalonskom klubu ne žele stati. Glavna im je meta stoper PSG-a Marquinhos, ali francuski prvak je zasad odbio sve ponude. Spominjali su se posljednjih dana i Daley Blind (Ajax), Mats Hummels (Borussia Dortmund) i Jan Vertonghen (Tottenham), ali El Mundo Deportivo tvrdi da se sada kao favorit nametnuo Thomas Vermaelen. Navodno ga u Barceloni vide dobrim rješenjem zato što je sposoban pokriti pozicije i u sredini i na lijevoj strani obrane.

Konkurencija Barceloni bi mogao biti Manchester United koji se već neko vrijeme spominje kao zainteresirana strana za Vermaelena.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider