Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve po starom

Još uvijek se vuku repovi neodigranog derbija: Nova odbijenica za Hajduk!

Još uvijek se vuku repovi zbog neodigranog derbija između Dinama i Hajduka u Maksimiru kada gostujuća momčad uopće nije izašla na teren.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povjerenik natjecanja Josip Brezni odlučio je registrirati utakmicu rezultatom 3:0 za hrvatskog prvaka, ali Hajduk je Vijeću sportske arbitraže Hrvatskog olimpijskog odbora podnio zahtjev za izvanredno preispitivanje odluke.

"Vijeće sportske arbitraže je odbilo zahtjev kao neosnovan i potvrdilo odluke Povjerenika za natjecanje i Komisije za žalbe HNS-a.

Između ostaloga, Vijeće je utvrdilo da je HNS imao pravo imenovati tijela natjecanja Prve HNL, pa tako i povjerenika natjecanja; da je nesporno da je HNK Hajduk odbio nastupiti na predmetnoj utakmici i da je tako odlučio Nadzorni odbor na telefonskoj sjednici; da nije bilo razloga za odgodom početka utakmice; da nije bilo razloga za izuzećem predsjednika i članice Komisije za žalbe Davora Blaškovića i Valentine Koprivnjak; da je Komisija za žalbe pravilno imenovana i da je pravilno održana sjednice te Komisije.

Zahtjev je usvojen samo u dijelu koji se odnosi na naknadu štete, ali samo zato što GNK Dinamo nije podnio zahtjev za naknadom štete", stoji na stranicama HNS-a.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider