Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vratio se u prošlost

Johan Cruyff 'otkrio' u čemu je Balotellijev problem

Legendarni nizozemski nogometaš Johan Cruyff (67) smatra kako kontroverzni talijanski napadač Mario Balotelli nije kriv za problematično ponašanje jer u mladosti nije dobro odgajan...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Talijanski reprezentativac Mario Balotelli završava na naslovnicama portala, novina i drugih medija više zbog svojeg ponašanja, a ne toliko nogometnih vještina koje nesumnjivo posjeduje. Svi pokušavaju dokučiti u čemu je njegov problem, a svoje je mišljenje u cijeloj toj priči dao legendarni Nizozemac Johan Cruyff.

"Balotelli se ne ponaša lijepo, no moramo se pitati zašto? Problem nije Mario, već način na koji je odgojen. On nije dobio pravilan odgoj niti obrazovanje. Da je podizan na određen način, ne bi se ovako ponašao," kazao je Cruyff u razgovoru za Gazzettu dello Sport.

Cruyff je prokomentirao i trenutačnu situaciju u talijanskom nogometu.

"Talijanski nogomet i talijanska reprezentacija su u krizi. Jedino Juventus može spasiti talijanski nogomet i to zato jer klub ima drugačiju filozofiju od klubova u zemlji. Izgradili su stadion, bolje upravljaju novcima, imaju stabilan proračun. Ljudi ne dolaze na stadione samo zbog pobjeda, već i zbog zabave, a to su u Juventusu odavno shvatili," smatra Cruyff.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider