Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Falcao se vraća u Madrid

Ugledni nogometni magazin najavio transfer Marija Mandžukića

Jedan od najuglednijih nogometnih magazina svijeta France Football potvrdio je da je na pomolu transakcija na relaciji Monaca i Atletico Madrida našeg Marija Mandžukića...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Predsjednik Monaca Dmitrij Ribolovjev već zna koga želi u napadu momčadi trenera Leonarda Jardima za iduću sezonu. Njegovo ime je Mario Mandžukić", prenosti France Football.

Ribolovjev je odlascima Radamela Falcaa i Jamesa Rodrigueza bio vrlo razočaran, no sada želi novog 'fajtera' u momčadi s kojom će napasti nove titule u idućoj sezoni.

Priča je sljedeća: Mandžukić ima ugovor s Atleticom do ljeta 2018. godine, no Monaco je spreman ponuditi 25 milijuna eura, tri više nego što ga je Atletico platio kada ga je dovodio iz Bayerna.

Kako bi nadoknadio odlazak Mandžukića, Atletico sprema povratak igrača koji je u 88 nastupa postigao 52 pogotka - Falcaa. Kolumbijac se nakon jednogodišnje posudbe vraća iz Manchester Uniteda u Monaco, no nema namjeru tamo i ostati. Atletico je, nakon katastrofalne sezone Kolumbijca u Engleskoj i gotovo sigurnog odlaska Mandžukića iz Madrida, prvi favorit za dovođenje Falcaa.

Mandžukić je u debitantskoj sezoni u 42 nastupa zabio 20 golova i upisao pet asistencija, ali je također u nekoliko navrata imao problema s trenerom Diegom Simeoneom.

Francuzi se nadaju da bi im, osim ruskih milijuna, u dovođenju Mandžukića mogao pomoći i Danijel Subašić, koji više od tri godine sjajno čuva vrata Monaca.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider