Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Već su naši zamjenu

Je li ovo znak da je to - to? Perišić napustio pripreme Intera!

Malo je popustio Inter, malo Mourinho i sad, kako stvari stoje, slijedi samo formalnost.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U idućih 48 sati Ivan Perišić bi trebao potpisati za Manchester United i postati prvi Hrvat koji će zaigrati za slavni klub s Old Trafforda.

Ivanov menadžer Fali Ramadani ubrzao je pregovore koji su se rastegnuli na posljednjih nekoliko tjedana i može se očekivati realizacija transfera.

Podsjećamo, ogroman je bio raskorak između prvotnih potraživanja Intera i onog što je nudio Jose Mourinho. Nerazzurri su tražili 60 milijuna eura, United je bio spreman dati manje od 40 i dogovor se nikako nije uspijevao postići.

Prije nekoliko dana pojavila se mogućnost da u cijeli posao bude uključen Anthony Martial, ali od toga neće biti ništa.

Konačnu Mourinhovu ponudu, 45 milijuna eura odštete plus pet milijuna bonusa ovisno o Perišićevim igrama i rezultatima Uniteda, Inter je prihvatio.

Tjedna plaća 100 tisuća funti

Indikativno je u cijeloj priči i to što je Perišić ove subote napustio pripreme Intera. Službeni razlog je bio taj da ima problema sa zubima i mora posjetiti stomatologa u Hrvatskoj, ali u to ne vjeruju ni talijanski ni engleski mediji koji navode kako je zapravo s Ramadanijem dogovarao detalje oko transfera.

Perišić bi u Manchesteru trebao zarađivati 100 tisuća funti (114 tisuća eura) tjedno.

Naravno, ne tek tako, nego iz razloga jer su u međuvremenu dogovorili finiširali posao oko Perišićeve zamjene. Bit će to Keita Balde, 22-godišnji Senegalac rođen u Španjolskoj koji je u Laziju ušao u zadnju godinu ugovora. Budući da ne želi potpisati novi, Lazio ga je prisiljen prodati kako im iduće ljeto ne bi otišao bez odštete.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider