Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ronaldo pobjegao

Je li ovo uzrok loše predstave Lea Messija u El Clasicu?

Leo Messi se utopio u lošu sliku Barcelone na Santiago Bernebuu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz Katalonije su stizale najave o mogućem rušenju rekorda najboljeg strijelca svih vremena u dvorištu najvećeg rivala, a na kraju su se pojavile kritike na račun njihovog najboljeg nogometaša. Leo Messi bio je nevidljiv tijekom većine utakmice, a možemo reći i kako je bio tragičar zbog promašenog čistog zicera za 0:2.

Nakon toga je potpuno nestao. No, možda je razlog loše utakmice nova ozljeda. 'El Confidencial' piše kako je Messi zaigrao s ozljedom gležnja. Zbog toga, po istom izvoru, nije bio na razini koja se od njega očekivala.

No, je li to uistinu razlog. Messija je na ljestvici strijelaca prešao i kolega iz napada Neymar koji ima devet pogodaka u prvenstvu, dva više od Argentinca. Cristiano Ronaldo je već pobjegao i teško će ga stići i ove sezone. Istina, Ronaldo je pucao čak pet penala, a Messi niti jedan, no opet…

Barca je još uvijek vodeća u prvenstvu s tek tri primljena pogotka, ali su izgubili dvije najjače utakmice – protiv PSG-a i Reala. Sigurno je da Messi može bolje, a vidjet ćemo kako će izgledati taj dugo najavljivani atomski napad s Luisom Suarezom.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider